Нидерландия се изправя срещу САЩ в първи 1/8-финален двубой от Световното

...
Нидерландия се изправя срещу САЩ в първи 1/8-финален двубой от Световното
Коментари Харесай

Нидерландия и САЩ ще определят първия 1/4-финалист на Световното първенство

Нидерландия се изправя против Съединени американски щати в първи 1/8-финален дуел от Световното състезание в Катар. Сблъсъкът на стадион " Халифа Интернешънъл " е през днешния ден от 17:00 часа.

" Лалетата "  се класираха за елиминациите, откакто приключиха преди всичко в група " А ". Момчетата на Ван Гаал победиха с по 2:0 Сенегал и домакините от Катар, а сред тези две срещи направиха 1:1 с Еквадор.
 Грег Берхалтер: Научих толкоз доста в Нидерландия
Грег Берхалтер: Научих толкоз доста в Нидерландия

" Беше страховит опит да бъда там "

Съединени американски щати се класира за тази фаза, откакто приключи на втората позиция в група " В ", в която бяха още тимовете ма Англия, Иран и Уелс. " Янките " записаха ремита в дуелите против двата английски противника, след което записаха извънредно скъп триумф с 1:0 над Иран, с помощта на който се класираха на 1/8-финалите.



Лошата вест от този дуел бе, че голмайсторът в него Кристиан Пулишич, който се показва доста мощно в Катар, получи травма. Последните информации обаче са, че ще бъде разполагаем за конфликта с Нидерландия. Под въпрос за янките е и Джошуа Сарджънт. За " лалетата " под въпрос е Джереми Фримпонг, който има травма в глезена.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР